mm_spacer.gif
     
mm_spacer.gif
entrance.jpg
  Bild på området
 
 

Information


Utemiljön kommer att förnyas, häckar och rabatter kommer att ses över.

Gård 1

 

Gård 2

  C-rabatten har iordningställts/förnyats.

Gård 3

 

Fastighetsskötare

Våra fastighetsskötare är: Stefan Ljungkvist och Andreas Lundin.               

Husfasader

Husfasaderna kommer att ses över.

Underhållsplan

En underhållsplan för Bostadsrättsföreningen Solslätt är framtagen.

Brandvarnare: Kolla din brandvarnare så att den fungerar. Samtliga brandvarnare har under hösten 2012 blivet utbytta. I fortsättningen så kommer vi att byta brandvarnaren vart åttonde (8) år.                                                             Fungerar inte din brandvarnare, kontakta vår vaktmästare. De är ditt ansvar att brandvarnaren fungerar.

Sanitära problem efter för många katter

Det har blivit lite för många katter på Solslätt. Ett försök att råda bot på detta är att kattägarna plockar upp efter sin/sina katter. Styrelsen uppmanar kattägarna att verkligen se till så att katten inte förorenar inom bostadsområdet. Samma regler gäller för både hund/kattägare. Rabatter och sandlådor är tillhåll för katter men det är det även för små barn. Stor risk är att dom små barnen stoppar föroreningarna i munnen och det är mycket farligt, så kattägare se till Er katt / katter. En katt kan vara märkt på lite olika sätt. Halsband, Chip i nacken eller ett intatuerat ägarnummer i örat. Detta märkningssätt gäller både hund och katt.

Fastighetsboxar                            Fastighetsboxarna har placerats för 2-planshusen i de före detta sophusen vid trappuppgångarna.  Tidningsklämma har monterats utanför varje lägenhetsdörr på 2-planshusen i samma höjd som dörrhandtaget. I 3-planshusen väntar vi med montering av tidningsklämma tills vi byter lägenhetsdörrar.                                                       Det är förbjudet att sätta upp något utanpå boxen tex. namn eller annan reklam.                                  Om något är oklart, kontakta vicevärden.

Hur tryggt är det att bo och vistas på Solslätt ?   

Det är  Tryggt att bo på Solslätt, framkom av enkäten som de boende fick fylla i.

 

    

 

 

   
mm_spacer.gif
  Copyright  BRF Solslätt  
Ansvarig utgivare: Torsten Johansson
  Design Calluna Art & Illustration